Termeni și condiții

1. Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client către societatea INES NERINA FASHION SRL. Prin utilizarea magazinului nostru online și prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos. Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii și condițiile. Includerea oricăror produse  la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi   la momentul plasării comenzii.

2. Preţurile şi taxele de livrare

Preţurile produselor afişate pe site includ taxa pe valoarea adăugată (TVA) prevăzută de lege, dar nu includ și o taxă de livrare.  Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prețurile produselor fără a notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica prețurile specificate  la momentul plasării comenzii, nemodificându-se după înregistrarea comenzii. Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 20 LEI. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare. Taxa de transport poate varia, se poate percepe o taxă suplimentară în cazuri izolate, atunci când adresa de livrare a clientului nu este acoperită de raza curierului stabilită inițial. Pentru a vă expedia colete, colaborăm cu firma de curierat cea mai bună din România, Fan Curier. Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în termen de 2-4 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii. În cazul în care curierul nu vă poate livra coletul, se va face o nouă încercare. Dacă și aceasta va eșua, coletul va fi depozitat pentru o perioadă scurtă în depozitul local al curierului și apoi va fi returnat automat către noi. Imediat după ce începem să ambalăm coletul dumneavoastră, vă vom trimite un e-mail cu informațiile referitoare la livrare și veți primi un AWB care vă permite să urmăriți online stadiul comenzii. 

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul site-ului sau prin telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa contactinfashion@gmail.com. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta ulterioarele modificări necesare. 

4. Returnări

INES NERINA FASHION vă oferă posibilitatea de a returna produsele, cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte (factură). Oferim posibilitatea returnării produselor în schimbul altor produse, cu condiția ca toate taxele de transport să fie suportate integral de client. 

5. Metode de plată

Transfer în cont 
După efectuarea plății, clientul va fi rugat să prezinte OP-ul (ordinul de plată) pentru a putea să îi fie expediat coletul. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem onora sau chiar refuza anumite comenzi. Comisioanele bancare sunt suportate integral de noi.

Numerar la livrare
Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi coletul, fără alte cheltuieli suplimentare.

6. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor ale designurilor produselor, revin companiei INES NERINA FASHION S.R.L., reprezentant legal Râmbu Ines Nerina. Orice utilizare a site-ului inesnerinafashion.com sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea companiei INES NERINA FASHION SRL. Furtul sau copierea produselor, a mărcii sau a brandului este sancționată și se pedepsește conform legii.

7. Informaţii despre companie

INES NERINA FASHION SRL
strada Basarabi, numarul 5, Iași, România

Cod unic de înregistrare: 41291209 
Administrator: Râmbu Ines Nerina
Contact: contactinfashion@gmail.com